Kwaliteit en vakmanschap

Schildersbedrijf-&-Onderhoudsbedrijf-Henk---Reparaties-houtrot--De Lier

Houtrot reparatie - De Lier - Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf HenkReparatie houtwerk

Slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk is vaak de oorzaak van houtrot. Vooral in de onderste en liggende delen van het kozijn, raam of verbinding komt houtrot voor. Het herkennen, voorkomen en behandelen ervan vereist het nodige vakwerk. Wij halen het rotte hout weg tot aan het gezonde hout. Bij kleine rotte plekken kunnen we dit vakkundig en onzichtbaar opvullen/herstellen. Zijn de plekken te groot dan hoeft veelal niet het gehele kozijn of raam vervangen te worden, maar kan er een gedeelte vervangen worden.

Reparatie houtrot tijdens schilderwerk

Voordat wij uw woning gaan schilderen controleren wij het houtwerk op houtrot. De onvoorzienbare plekken repareren wij in goed overleg.

Voorkom houtrot en laat tijdig uw huis schilderen door een vakman.

Stucwerk reparatie - De Lier - Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf HenkReparatie stucwerk

Scheuren in uw muren of beschadigd stucwerk kunnen wij volledig herstellen. Oorzaak van beschadigd of verkleurd stucwerk zijn o.a. kookdampen, stof, nicotine, roet, condens of schimmel. Schildersbedrijf en Onderhoudsbedrijf Henk herstelt dit graag voor u.

Houten vloeren reparatie - De Lier - Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf Henk Houten vloeren reparatie - De Lier - Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf Henk - 02Reparatie Vloeren

Elke houten vloer of parketvloer heeft onderhoud nodig om de mooie uitstraling te behouden. Na enige tijd ontstaan er slijtagesporen of beschadigingen in de vloer. Het herstellen is een tijdrovende en specialistische klus. De oude was- of laklaag wordt in zijn geheel verwijderd en beschadigingen weer onzichtbaar gerepareerd/hersteld. Een hoge kwaliteit lak of waslaag wordt opnieuw aangebracht waardoor u weer jarenlang plezier heeft van uw vloer.

Voor meer informatie neem contact met ons op.