Kwaliteit en vakmanschap

Schildersbedrijf-&-Onderhoudsbedrijf-Henk---Specialisten-in-schilderwerk De Lier


Profiteer bij schilderwerk van het lage BTW tarief van 9%

Behangwerk De Lier - Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf Henk

Schilderwerk binnen

Een andere kleur of de bestaande kleur van uw keuken, kamer, trapopgang of kantoor opfrissen is niet alleen mooi en verzorgt maar is ook voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Door de werkzaamheden in overleg met u zo goed mogelijk te plannen proberen wij u zo min mogelijk overlast te bezorgen. Naast het schilderwerk binnen zijn wij ook gespecialiseerd in behangen. Herstelwerkzaamheden zoals houtrot, oneffenheden op muren kunnen wij direct voor u repareren.

BTW tarief schilderwerk

Is uw woning 2 jaar of ouder dan profiteert u van het lage BTW-tarief van 9%

Vloeren

Een houten vloer die beschadigd is of voorzien is van slijtagesporen herstellen wij zodat de vloer er weer als nieuw uitziet. De vloer wordt geschuurd, afgelakt en of in de wax gezet.

Schilderwerk De Lier - Schildersbedrijf en Onderhoudsbedrijf Henk

Schilderwerk buiten

Het buitenschilderwerk is nog belangrijker dan het binnen schilderwerk voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Door slecht onderhoud ontstaan er kleine scheurtjes in de lak waardoor vocht en vuil in uw hout kunnen trekken. Na enige tijd zal uw hout gaan rotten waardoor dit hersteld of vervangen moet worden. Twijfelt u of uw huis aan een nieuwe verfbeurt toe is? wij geven u vrijblijvend een goed advies. Naast schilderwerk buiten kunnen wij ook uw gevel impregneren, dubbel glas aanbrengen en andere kleine herstel en timmerwerkzaamheden uitvoeren.

Ral kleuren verfwerk - Schilderwerk - Schildersbedrijf en onderhoudsbedrijf Henk - De LierSchilderwerk Westland en omstreken

U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Voor beide geldt dat wij uitsluitend hoge kwaliteit materialen gebruiken.

VerfKleuren

Wij kunnen u adviseren in de toe te passen kleur door middel van een kleurenwaaier.